Rosenbækken havekoloni er en velfungerende haveforening, hvor samvær og fællesskab vægtes. Vi ligger i gå- og cykelafstand fra centrum. Hvis man går ad cykelstien fra Grønlykkevej mod Sanderum rammer man Rosenbækken havekoloni ca. 1,5 km fremme. Rosenbækken havekoloni består af 178 haver som ligger på begge sider af Falen i Odense SV området.

Vores nærmeste naboer er Roerskov Havekoloni, Friluftsbadet, Dyreskuepladsen, Odense universitetshospital og Tusindårsskoven. Sommeren igennem er der livlig aktivitet, både till Tinder Box, Grøn koncert og Dyrskuet, hvilket giver en helt speciel stemning i haverne.

Vi planlægger og afholder forskellige arrangementer i kolonihaven: Loppemarked, udflugt, sommerfest og arbejdsdage. Følg med i hvad der sker, har på hjemmesiden og i tavlerne.

Vores kontor har åben i sommerhalvåret fra april til oktober 1 time hver anden tirsdag fra kl. 18.00 til kl. 19.00. Her er medlemmerne velkommen til at komme med spørgsmål og snak om løst og fast. Bestyrelsen samles ca. 1 gang om måneden og referatet er tilgængelig i opslagstavlerne samt her på hjemmesiden.

Formanden kan kontaktes på mail: Rosenbaekken@gmail.com eller tlf: 60536023

Del siden